O nama

Upoznajte DEGORI

O nama

Agencija za marketing i usluge

DEGORI je agencija za marketing koja pruža usluge grafičkog dizajna, izradu web stranica te izradu planova za samozapošljavanje. Mi smo stručnjaci koji kombiniraju kreativnost i nove tehnologije kako bismo donijeli izvanredne rezultate našim klijentima. Kroz našu uslugu, ostvarili smo konkretne rezultate za mnoge kompanije i pojedince, pridonoseći njihovom uspjehu i rastu. Uspješni smo jer kombiniramo iskustvo i znanje profesionalaca iz svih područja kako bismo pružili visokokvalitetne usluge koje će pomoći u pozicioniranju vaših proizvoda i usluga ili otvoriti vaš poslovni put.

Specijalizirani smo u potporama za samozapošljavanje i izradi planova koji vam otvaraju put ka samozapošljavanju. Savjetujemo, pratimo i pružamo potporu od početnih koraka u procesu samozapošljavanja do početka poslovanja. Imamo iskustva u različitim industrijama – građevina, avio industrija, kozmetički saloni, marketing agencije, fitness stručnjaci, taksi prijevoznici, ugostitelji i mnogi drugi – svi su oni poklonili povjerenje baš nama i drago nam je da smo bili dio njihove priče!

Degori agencija za marketing u Zadru, vlasnica Martina Gori Miočić

Misija i vrijednosti DEGORI

Naša misija

Pružiti kreativne i inovativne marketinške usluge koje inspiriraju rast i uspjeh naših klijenata.

Naše vrijednosti

Strast, kvaliteta, suradnja i usmjerenost na klijenta temelji su našeg poslovanja.

Marrtina Gori miočić, vlasnica DEGORI agencije za marketing u Zadru

O meni

Martina Gori Miočić

DEGORI agencija je osnovana 2021. godine s ciljem pružanja vrhunskih marketinških i poslovnih usluga nakon niza godina rada u marketingu u vodećim hrvatskim tvrtkama, od IT sektora, do prehrambene industrije. Odlučila sam svoje znanje i iskustvo iskoristiti u izgradnji vlastitog poslovnog subjekta te izgradnju puta u području društvenih mreža, grafičkog dizajna, izradi web stranica te savjetovanju i izradi planova za samozapošljavanje.
Konstantno se usavršavam i obrazujem u skladu s trendovima. Posjedujem certifikate iz marketinga, projekata iz EU fondova, grafičkog dizajna te umjetne inteligencije.
Tijekom godina agencija je rasla i razvijala se te danas okupljam stručnjake iz različitih područja kako bismo klijentima pružili izvrsne rezultate.

Pridružite se zadovoljnim klijentima

Kontaktirajte nas danas

Javite nam se i saznajte kako vam možemo pomoći u postizanju vaših
poslovnih ciljeva.

Scroll to Top